Online ID Eindhoven

De afgelopen 3 jaar was Online ID te vinden in Rijen. En voor iedereen die zich afvraagt ‘Waar ligt Rijen dan?’, dat is tussen Tilburg en Breda. Precies door deze vraag én omdat we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn in het aantal klanten en de grootte van het team, was het tijd om een tweede locatie te openen. Deze keer in een stad die geen uitleg nodig heeft, namelijk Eindhoven.

We bevinden ons inmiddels op een mooie locatie, dicht bij het station en op loopafstand van het centrum. Hier hebben we genoeg ruimte en werkplekken om ons team uit te breiden met nog meer Digital Performers.

Toen we eenmaal wisten dat we wilden gaan uitbreiden, hoefden we niet lang na te denken welke stad dat moest worden. Want wat is nu de modernste techstad van Nederland? Daarnaast staat Eindhoven synoniem aan innovatie. Met de vooruitstrevendheid van Online ID en de focus op creatief innovatieve oplossingen bedenken, past dit perfect bij het bedrijf. Vandaar dat we inmiddels al 6 maanden hier zitten en ons goed thuis voelen. In deze tijd hebben we al mooie stappen kunnen zetten en hebben we nog steeds genoeg ruimte om te groeien.

Dus wil jij graag bij het leukste online marketing bureau van Eindhoven werken of ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op voor een vrijblijvend strategiegesprek.

Online ID BE