Meer succes behalen met Social Media marketing?

Op de juiste social media kanalen (potentiële) klanten bereiken

Meer verkeer of conversies genereren? Met sterke advertentiecampagnes en organische posts op de juiste social media platforms vinden bedrijven de juiste consumenten. Instagram, Facebook, Pinterest, Snapchat, LinkedIn en TikTok bieden mogelijkheden om nieuwe en bestaande klanten te bereiken.

Social media marketing stelt bedrijven in staat een verhaal te vertellen, een community op te bouwen en op een authentieke manier potentiële klanten te overtuigen. Bovendien biedt het effectieve mogelijkheden voor het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van een merk. Een goed doordachte social media strategie per platform past thuis in de complete online marketing strategie van bedrijven.

Impactvolle social media aanpak

Bij Online ID hanteren we een effectieve aanpak voor social media marketing. In een gesprek met de klant bespreken we de doelen. Vervolgens gaat de specialist aan de slag met het uitwerken van een strategie. De specialist selecteert de meest passende campagnes, afgestemd op verschillende fasen van de customer journey van de doelgroepen. We denken nauwkeurig na over de verschillende advertenties, variërend van video’s tot afbeeldingen of carrousels. Ook identificeren we de benodigde content om deze campagnes tot leven te brengen. Zodra de strategie vorm begint te krijgen, stellen we budgetten vast en werken we de complete strategie uit. 

Wanneer de strategie akkoord is, zetten we de campagnes op en gaan ze live. Na verloop van tijd verzamelen we data, analyseren we deze grondig en gebruiken we die inzichten om gericht campagnes te optimaliseren. Zo blijven we streven naar de beste resultaten.

Voordelen

  • Speel in op iedere fase van de customer journey
  • Toon producten op het beste moment aan de juiste doelgroep
  • Target specifiek of juist breed om op te vallen
  • Een maatwerk social media strategie per kanaal

Wist je dat?

  • 96% van de Nederlanders is actief op minstens één social media platform
  • 92% van de Instagram gebruikers klikt op advertenties in hun feed
  • Elk social media platform bereikt een andere doelgroep
  • Video’s zorgen voor meer interactie dan afbeeldingen
Online ID

Rik is één van onze Social Media Toppers. Instagram, Facebook, Snapchat, Pinterest en TikTok zijn de kanalen waarin hij jouw Ads laat uitblinken. Voor advies, bel:

06 301 26 484

Social Expert

Social Expert

Search Ads

Bovenaan in google zoekresultaten

Google Shopping

Meer winst halen uit je webshop

Display Banner Ads

Vergroot je naam en zichtbaarheid

YouTube Video Ads

Jouw video bij de juiste kijkers