Adverteren op Bol

Bol als extra verkoopkanaal

Meer omzet genereren op het nummer 1 retailplatform

Producten beter zichtbaar maken voor meer potentiële klanten? Of meer omzet genereren op een extra kanaal? Dat kan door te adverteren op het grootste en bekendste retailplatform van Nederland en België: Bol. Adverteren op deze nummer één marketplace biedt voor bedrijven enorm veel kansen om te groeien met hun webshop. Wij weten, als officiële Bol-partner, precies hoe dat moet.

Op korte termijn levert adverteren op Bol een groter klantbereik op. Deze marketplace heeft jaarlijks 13 miljoen klanten in Nederland en België die minstens één aankoop doen. Ook op de lange termijn is adverteren op Bol effectief. Bedrijven veroveren dan hogere posities in de organische resultaten. Door zichtbaarheid te creëren met zowel advertenties als organische resultaten wordt omzet gegenereerd.

‘Sponsored Products’

Wanneer bedrijven willen adverteren op Bol, is het noodzakelijk dat hun producten organisch al op het platform staan en dat zij een koopblok hebben. Samen kijken we naar de prestaties van producten en op basis daarvan maken we een strategisch plan, waarmee we doelgericht advertenties opzetten.

We werken met de advertentietool van Bol: Sponsored Products. Deze tool werkt met een CPC-model. Dat wil zeggen dat bedrijven enkel betalen wanneer er op een productadvertentie wordt geklikt. Bovendien biedt Sponsored Products rapportages aan met gegevens over de advertenties. Deze zijn direct beschikbaar in het account en geven bedrijven de mogelijkheid om campagnes te optimaliseren en succes te behalen.

Online ID

Voordelen

Online ID
  • Direct een nieuw publiek bereiken
  • Extra verkoopkanaal dat geen verkopen wegneemt uit de webshop
  • Op de langere termijn hogere posities in de organische ranking
  • Betaal pas bij een klik op een productadvertentie

Wist je dat?

  • Meer dan 70% van de Nederlandse internetpopulatie gebruikt Bol
  • 80% van de kliks op Bol vindt plaats op de eerste pagina
  • 50% van de product zoekopdrachten in Nederland en België vindt plaats op Bol
  • Er zijn slechts 40 Bol-partners in Nederland en wij zijn er één van
Online ID

Yindee zorgt ervoor dat je goed vindbaar bent in de bekende Marketplaces. Ook weet ze alles van adverteren in Marketplaces. Bel voor advies:

06 301 26 484

Marketplaces Topper

Marketplaces Topper

Marketplaces

Producten verkopen op meer kanalen

Strategie

Doordacht scoren met het juiste plan

SEA

Maximale Online Performance

SEO

Meer organische website bezoekers